Aydın’ın Yenipazar ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehit aileleri ve gaziler ziyaret edildi.
Yenipazar Kaymakamlığı’nın düzenlediği etkinlikler çerçevesinde, ilçede ikamet eden şehit aileleri ve gaziler evlerinde ziyaret edilerek durumları hakkında bilgi alındı. Ziyaretler sırasında ilçe protokolü, şehit yakınları ve gazilerin her daim destekçisi olduklarını belirtti. Ayrıca, talepler de dinlendi. Ziyaretler kapsamında şehit kabirleri de ihmal edilmedi; ilçedeki şehitlikler ziyaret edilerek dualar okundu ve şehitlerin anıları bir kez daha hatırlandı.
Yenipazar Kaymakamlığı, yaptığı açıklamada, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle ilçemizdeki şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret ettik. Aziz şehitlerimizin kabirleri başında dualarımızı ederek, onların emaneti olan ailelerinin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ettik” şeklinde ifadelere yer verdi.

Yorumlar kapalı.