Uşak’ta düzenlenen Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası Yarı Final Müsabakaları’nda Elifnaz ve İrem isimli sporcular başarılı performans sergiledi. Elifnaz, +68 kilogramda birinci olurken İrem ise 44 kilogramda üçüncü oldu. Bu başarılı sonuçlarla birlikte her iki sporcu da Türkiye finallerine yükselmeye hak kazandı.
Müsabakalar Uşak ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, Aydın’ı temsil eden sporcular kıyasıya mücadelelerle dolu bir gün geçirdi. Elifnaz ve İrem, Tekvando branşında gösterdikleri performansla dikkat çekti ve Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar. İyi dereceler elde eden sporcular, Çorum’da düzenlenecek olan finallere katılacak.
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuların başarısını sosyal medya hesaplarından duyurarak tebrik etti. Yapılan paylaşımda, Elifnaz’ın birinci, İrem’in ise üçüncü olduğu belirtilerek, Çorum finallerinde başarılar dileyen ifadeler yer aldı. Sporcuların aldığı sonuçlar, Aydın’ın spor alanındaki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.
Elifnaz ve İrem’in önümüzdeki günlerde Türkiye finallerinde Aydın’ı temsil edecek olmaları, Aydın’ın spor alanında önemli bir başarıya imza attığını gösteriyor. Sporcuların disiplinli çalışmaları ve performansları, Aydın’ın adını bir kez daha duyurmasını sağladı. Çorum’da gerçekleştirilecek olan finallerde Elifnaz ve İrem’in elde edecekleri dereceler, Aydın için gurur verici olacak.
Türkiye finallerinde gösterecekleri performansla Aydın’ı temsil etmeye hak kazanan Elifnaz ve İrem, sporseverlerin ve Aydın halkının da desteğini arkalarına alarak mücadeleye hazırlanıyorlar. Aydın’ın sporcuları, Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil etmek adına antrenmanlara devam ederken, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini iletiyorlar.