USD36,11
%0.02
EURO37,65
%0.25
EURO/USD1,04
%-0.05
BIST9.779,57
%-1.04
GR. ALTIN3.370,72
%0.09
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Söke Belediye Başkanı ve CHP İlçe Başkanından Özlem Çerçioğlu’na Nezaket Ziyareti

Söke Belediye Başkanı ve CHP İlçe Başkanından Özlem Çerçioğlu’na Nezaket Ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziyarette, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanı Muammer Akmazlar ve diğer meclis üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular. Arıkan, Akmazlar ve meclis üyeleri, Çerçioğlu’nun Aydın’daki başarılı çalışmalarını takdir ederek kendisini kutladılar.

Çerçioğlu ise ziyaretçilere nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, kendilerine başarılı çalışmaları için bol şanslar diledi. Ziyaret esnasında samimi bir ortamda gerçekleşti ve taraflar arasında olumlu bir diyalog vardı.

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, özellikle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun belediyecilik alanında yaptığı öncü çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti. Akmazlar da, Çerçioğlu’nun şeffaf yönetimi ve halktan aldığı destek ile Aydın’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirdiğini ifade etti.

Çerçioğlu’nun misafirperverliği ve ilgisi, ziyaretçiler tarafından takdirle karşılandı. Her iki belediye başkanı da, birbirlerine karşılıklı işbirliği ve dayanışma çağrısında bulundular. Karşılıklı fikir alışverişleri ve tecrübelerini paylaşma konusunda anlaşmaya vardılar.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Arıkan ve beraberindekileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Ziyaretin dostane bir havada geçtiği ve işbirliği için olumlu bir adım olduğu belirtildi.

Sonuç olarak, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanı Muammer Akmazlar ve meclis üyelerinin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulunarak, karşılıklı işbirliği ve dayanışma mesajları verdikleri kaydedildi. Ziyaretin dostane bir şekilde gerçekleştiği ve gelecekte bu tür etkileşimlerin artarak devam edebileceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Söke Belediye Başkanı ve CHP İlçe Başkanından Özlem Çerçioğlu’na Nezaket Ziyareti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir