USD36,11
%0.01
EURO37,67
%0.32
EURO/USD1,04
%0.06
BIST9.779,57
%-1.04
GR. ALTIN3.374,06
%0.19
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Otomobil, bariyerleri aşarak yol kenarına uçtu: 1 kişi yaralandı

Otomobil, bariyerleri aşarak yol kenarına uçtu: 1 kişi yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın-İzmir Otobanı’nda meydana gelen bir kazada, 66 ABG 873 plakalı otomobil sürücüsü A.S.A. direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerleri aşarak yol kenarına uçtu. Kazada sürücü yaralanırken, araç kullanılamaz hale geldi. Kazanın meydana geldiği yer, Aydın-İzmir Otobanı Muğla Karayolu bağlantı yoluydu ve olay saat 22.00 sıralarında gerçekleşti.

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaralı sürücüyü sağlık ekiplerine teslim ederek güvenlik önlemi aldı. Yaralı sürücü, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazaya neden olan direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle ilgili ayrıntılı bir inceleme başlatıldı. Araçta yaşanan hasarın boyutuyla ilgili ise henüz net bir bilgi verilmedi. Kazanın nedenlerini belirlemek ve benzer vakaların yaşanmaması adına incelemeler devam ediyor.

Bu tür kazaların önlenmesi ve sürücülerin dikkatli olmaları konusunda trafik ekipleri, sürücülere uyarılarda bulunuyor. Trafik kurallarına uyulması, hız sınırının aşılmaması ve dikkatli bir şekilde araç kullanılması, benzer kazaların yaşanmaması adına önem taşıyor. Kazada yaralanan sürücünün durumunun stabil olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Otomobil, bariyerleri aşarak yol kenarına uçtu: 1 kişi yaralandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir