Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yıldıztepe Mahallesi’nde yer alan 1490, 1492, 1471 ve 1469 Sokak’taki eski toprak yolun yenilenmesi için başlattıkları çalışmaları başarıyla tamamladı.
Çalışmaların yerinde incelenmesi amacıyla Yıldıztepe Mahallesi’ne giden Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, bu bölgedeki yatırımlara hız verdiklerini belirtirken, Yıldıztepe’nin ilçenin en büyük mahallesi olduğunu vurguladı. Başkan Tetik, bu kapsamda vatandaşların daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için yolları yenilemekte ve henüz yol olmayan bölgelerde yeni yollar açmakta kararlı olduklarını ifade etti. “Bugün Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Ahmet Sak ve daire müdürlerimizle sahadayız. 1490 Sokak ve çevresinde yaklaşık 6 bin metrekarelik alanda yeni yol ve kaldırım çalışmaları yaptık. Her gün binden fazla insanın kullandığı bu yollar, mahalle sakinleri için son derece önemliydi. Çalışmaları kısa sürede tamamlayan tüm ekibime teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Yıldıztepe Mahallesi’nin Muhtarı Ahmet Sak, Nazilli Belediyesi’ne sağladığı hizmetler dolayısıyla minnettar olduklarını dile getirdi. Sak, “Hizmetlerin tıkır tıkır yürüdüğü bir zamanda herkes bu işleri yapabilir. Ancak esas olan, imkanların sınırlı olduğu, şartların zorlayıcı ve ekonominin de iyi olmadığı dönemlerde tüm Nazilli’ye eşit ve dengeli hizmet sunmaktır. Hiç kimse böyle bir başarı beklemiyordu ama başkanım bunu başardı. Kendisine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.