Kuşadası’nda bulunan FUYAPI, yeni projesinin tanıtımı için düzenlediği etkinlikte ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ı ağırladı. Geceye renk katan Dalkılıç, eski bir İstanbul müzik grubuna eşlik ederek katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı.
Firmanın reklam yüzü Korel Cezayirli, Fuyapı Yönetim Kurulu Başkanı Özer Ünsal ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Funda Ünsal, etkinlik öncesinde basın mensuplarının karşısına geçerek projeyi tanıttı. Cezayirli, birlikte çalışmanın kendisini mutlu ettiğini belirtirken Ünsal ise Korel Cezayirli ile gelecek yıllarda da iş birliği yapmayı düşündüklerini açıkladı.
Oyuncu Mehmet, “Fatihler Sultanı” dizisinde Osmanlı Kaptan-ı Deryası Baltaoğlu Süleyman rolünü canlandırarak dikkatleri üzerine çekti. İlk bölüm yayınlandıktan sonra aldığı olumlu tepkilerle mutlu olduğunu belirten Mehmet, geçmişte de benzer projelerde yer aldığını ve tarihi dizileri sevdiğini ifade etti.
Özer Ünsal, Korel Cezayirli’nin marka yüzleri arasında iki yıldır yer aldığını ve gelecekte de iş birliğine devam etmek istediklerini dile getirdi. Ünsal, Korel Cezayirli ile el sıkışarak işbirliğine olan inancını ve kendilerine uğur getirdiğini söyledi. Firmanın satışlarının Korel Cezayirli sayesinde arttığına vurgu yapan Ünsal, gelecek projelerde de birlikte çalışacaklarını belirtti.

Yorumlar kapalı.