Bahattin ALBAYRAK / KUYUCAK /Aydın, – AYDIN’ın Kuyucak ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları. Kuyucak ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü kutlama programı Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreniyle başladı.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programında Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ve Belediye Başkanı Uğur Doğanca tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden program, günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti. Programın son bölümünde Kuyucak Belediyesi Halk Oyunları Ekibi gösterini gerçekleştirdiler.
-Akşam fener alayı düzenlenecek ve Atatürk filmi gösterilecek
Kuyucak Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında akşam saat 20.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan Fener Alayı yürüyüşü düzenlenecek.
Akşam saat 21.30’da ise Cumhuriyet Meydanı’nda dev ekranda Atatürk filmi gösterimde olacak. Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, tüm vatandaşları akşam saat 20.30 Fener alayı yürüyüşüne ve saat 21.30’da da Cumhuriyet Meydanında dev ekranda Atatürk filmini izlemeye davet etti.
