USD35,42
%0.27
EURO36,32
%-0.47
EURO/USD1,02
%-0.55
BIST9.910,61
%-0.9
GR. ALTIN3.064,67
%1.06
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kuşadası’nda Muhtarlar Toplantısı: Vali Canbolat Çözüm İçin Söz Verdi!

Kuşadası’nda Muhtarlar Toplantısı: Vali Canbolat Çözüm İçin Söz Verdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen Vali Yakup Canbolat, mevcut sorunların çözülmesi için gereken adımların atılacağını bildirdi.

Aydın Valiliği tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’nın Kuşadası’ndaki son buluşması gerçekleştirildi. Vali Yakup Canbolat, Kuşadalı mahalle muhtarlarıyla yapmış olduğu toplantıda, muhtarların taleplerini ve yaşadıkları zorlukları dinleyerek, bu konularda gerekli çözüm yollarının hayata geçirileceğini belirtti.

Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada ise “Vali Yakup Canbolat başkanlığında, Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Kuşadası’nda yapılması planlanan projeler, mevcut sorunlar ve olası çözüm önerileri üzerinde durulmuş, detaylı istişarelerde bulunulmuştur.” şeklinde bilgilere yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kuşadası’nda Muhtarlar Toplantısı: Vali Canbolat Çözüm İçin Söz Verdi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir