Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, şehrin önemli bir projesi olan Lütfi Suyolcu Kent Meydanı ve Yaşam Merkezi’nin inşaatını denetledi. Projenin tamamlandığında şehir için önemli bir yaşam merkezi olacağını belirten Başkan Günel, eserin muhteşem olacağını ifade etti.
Kuşadası, Türkiye’nin turizm başkenti olarak biliniyor ve Başkan Ömer Günel’in İnovatif Turizm Yatırımı Ödülü’nü aldığı proje olan Lütfi Suyolcu Kent Meydanı ve Yaşam Merkezi’nin yapımı devam ediyor. Eski belediye binasının yıkılmasının ardından başlayan çalışmalar sonucunda otopark ve zemin iyileştirme çalışmaları tamamlandı. Kent Meydanı projesi 2025 yaz sezonunda bitirilerek Kuşadası’na önemli bir katkı sunacak.
Şu anda hafriyat çalışmaları devam eden Lütfi Suyolcu Kent Meydanı ve Yaşam Merkezi şantiyesini ziyaret eden Başkan Günel, ekiplerden yapılan işler hakkında bilgi aldı. Başkan Günel, proje tamamlandığında kentin önemli bir sosyalleşme alanı elde edeceğini belirtti. Kent Meydanı’nın tamamlanmasının ardından bir lansman toplantısı düzenleneceğini ve meydanın maketinin inceleneceğini söyledi. Günel, Kuşadası’nın ilk kent meydanını kazanacağını ve burada hemşehrilerin ve çocukların keyifli zaman geçireceğini belirtti. Şimdiden projenin başarılı olmasını diledi.