Aydın’ın Köşk ilçesinde yer alan bir zeytin fabrikasında, jandarma ekipleri tarafından kadın çalışanlara “En İyi Narkotik Polisi Anne” eğitimi verildi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı, bilgi verme ve eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Bu çerçevede, Köşk ilçesindeki zeytin fabrikasının toplantı salonunda, kadın çalışanlara yönelik olarak Aydın İl Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ve Köşk İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından uyuşturucu madde kullanımına karşı alınması gereken tedbirler detaylı bir şekilde anlatıldı.
Uyuşturucu kullanımı ve satışını önlemeyi amaçlayan önemli projelerden biri olan UYUMA isimli mobil uygulamanın da tanıtıldığı bu eğitimde, katılımcılara uygulama hakkında kapsamlı bilgiler verildi.