USD36,12
%0.05
EURO37,75
%0.54
EURO/USD1,04
%0.26
BIST9.908,07
%1.31
GR. ALTIN3.383,10
%0.46
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kabine toplantısı sona erdi

Kabine toplantısı sona erdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni yılın ilk kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Kabine toplantısı sonunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan terörle ile ilgili “önümüzdeki aylarda yeni adımlar atarak geleceğimizi güvence altına alacağız.”

Emekliler için canla başla çalıştığını ifade eden Erdoğan yaptığımız artışlarla refah düzeyini arttirdiklarini belirtti. 5 BİN LİRA destekten 16 milyon emekli yararlandı. Bütçenizi zorlasa da memur aylıklarında 49 SSK emeklisinde yüzde 37 artış oldu. Bu farkı birbirine yakinlastiracak adım atarak SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5ek artışla yüzde 42.6 artış sağlanacak. Yani emekli ayrımı yapmadan temmuz ayında maaşları eşitlenecektir.

En düşük emekli maaşı 10 bin liraya çıkartıldığını ve 2024 yılını emekliler yılı ilan ediyoruz dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kabine toplantısı sona erdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir