Aydın’ın İncirliova ilçesinde, trafik kazasına müdahaleden dönen Germencik itfaiye ekipleri kaza geçirdi. Kazada yaralanan sürücünün hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Aydın-İzmir otoyolunda meydana gelen olayda, İncirliova ilçesi girişinde kaza yapan Germencik İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekiplerin itfaiye aracı, İncirliova istikametine doğru hareket halindeydi. Turgay Avcu’nun kullandığı 09 AB 343 plakalı itfaiye aracı, etkili olan şiddetli yağış neticesinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, orta refüje çıkarak durabildi.
Kaza yerinde yaralanan sürücü için derhal polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başından ve göğsünden yaralanan sürücü, gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tekerlekleri patlayan itfaiye aracı ise olay yerinden çekici yardımıyla alındı.