USD36,23
%0.02
EURO38,02
%0.04
EURO/USD1,05
%-0.07
BIST9.887,64
%0.1
GR. ALTIN3.380,02
%0.57
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İşte Söke’de Zabıtaya Saldıran Dilenciye Ceza Yağdı!

İşte Söke’de Zabıtaya Saldıran Dilenciye Ceza Yağdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İstasyon Caddesi’nde bir dilenciye müdahale etti. Tekerlekli sandalyede oturan kadının yanında bulunan M.G. isimli dilenci, zabıta memurlarına saldırdı ve kendini yerden yere attı. Zabıtanın çağırdığı emniyet güçleriyle birlikte dilenci, Zabıta Müdürlüğü’ne götürüldü ve 977 TL cezai işlem uygulandı.

Söke Belediyesi zabıta ekipleri, İstasyon Caddesi’nde dilencilik yapan kadın ve yanındaki M.G. isimli şahsa müdahale etti. M.G., zabıta memurlarına karşı saldırıya geçerek kendini yere attı. Zabıta Müdürlüğü’ne götürülen M.G.’ye 977 TL ceza kesilirken, üzerinden çıkan 624 TL’ye el konuldu. Ayrıca dilenci hakkında memura mukavemet suçundan da şikayetçi olundu.

Söke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla dilencilere karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ifade etti. Dilenciye yönelik denetimler ve cezai işlemlerin sıkı bir şekilde uygulanacağı belirtildi. Bu tür olayların tekrarlanmaması için gereken tedbirlerin alınacağı vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İşte Söke’de Zabıtaya Saldıran Dilenciye Ceza Yağdı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir