İncirliova Belediyesi, İncirliova Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğiyle, Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın liderliğinde unutulmaz bir etkinlik gerçekleştirdi. Kültür Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona, ilçedeki engelli bireyler ve aileleri katıldı. Etkinlikte, katılımcılar keyifli bir kahvaltı yaparak bir arada olmanın mutluluğunu paylaştı.
Engelli bireyler ve aileleri için oldukça anlamlı bir buluşma olan etkinlikte, Başkan Kaya konuklarla birebir ilgilendi. Katılımcılarla özel sohbetler yapan Kaya, engelli bireylerin görüş ve taleplerini dinleyerek önemli bir destek sundu. Başkan, konuşmasında engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak için sürekli çalışacaklarını vurguladı. “3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle gerçekleştirilen bu buluşmada, dayanışma ve birlikteliğin en güzel örneklerini sergiledik. Engelli vatandaşlarımızla yalnızca bir gün değil, her gün birlikteyiz. Onların karşılaştığı zorlukları biliyor ve hayatlarını daha kolay hale getirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Onların yüzlerindeki gülümseme ve yaşam sevinci, bize her zaman güç veriyor” şeklinde konuştu.
Etkinlikte İncirliova Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ayşe Okulsev de bir konuşma yaparak, “Engelli bireylerin hak ettiği yaşam standartlarına ulaşmaları için birlikte mücadele ediyoruz. Bu tür etkinlikler dayanışmamızı artırıyor ve sorunlarımızı ifade etme imkanı sunuyor. Her zaman destek olan İncirliova Belediye Başkanımız Aytekin Kaya’ya bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum” dedi.
Samimi bir atmosferde geçen etkinlikten memnuniyetlerini dile getiren engelli bireyler ve aileleri, keyifli zaman geçirerek bol bol fotoğraf çekti.
Etkinliğe İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Taner Emre ve İlçe Jandarma Komutanı Müslüm Güçtekin de katıldı.