1. Haberler
  2. Aydın
  3. Hastane bitmek üzere…

Hastane bitmek üzere…

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın, – AYDIN ilinde inşaatı devam eden Ege Bölgesinin en büyük hastanelerinden olan Aydın Şehir Hastanesi’nde inşaat çalışmaları aksamadan plan ve program dahilinde hızlanarak devam ediyor. Aydın ilinin en büyük sağlık yatırımı olan Aydın Şehir Hastanesinde inşaat çalışmaları yoğun bir şekilde aksamadan devam ediyor.
İnşaat çalışmalarını ve inşaat sürecini yakından takip etmek amacıyla şantiye alanına giden ve çeşitli incelemelerde bulunan Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul’un incelemelerine Hizmet Başkanı ve Başkan yardımcıları da eşlik ettiler.
Aydın İl Sağlık Müdürü, yürütülen çalışmalar, son durum ve planlamalar hakkında firma yetkililerinden güncel bilgileri alarak, incelemelerde bulundu.
Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, “Aydın’ın sağlık hizmet sunumunda, gücüne güç katacak olan Aydın Şehir Hastanesi, alanında uzman sağlık personeli, son teknolojiye sahip tıbbi cihazları ve yeni açılacak özellikli hizmet birimleri ile tamamlandığında ilimiz ve bölgenin sağlık hizmetlerinde uluslararası kalite standartlarında sağlık üssü konumuna gelecektir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Yorumlar kapalı.