Nazilli'de görkemli sünnet düğünü Küçük ailesinin mutlu günü...
Nazilli'de görkemli sünnet düğünü
Küçük ailesinin mutlu günü
Ceylan ve Asil Küçük'ün biricik oğulları İlhan Çınar, düzenlenen görkemli sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımı attı. Küçük çifti cemiyet boyunca davetlileriyle yakından ilgilendi.
Nazilli Belediyesi Güvenlik Şefi Asil Küçük ile özel bir sigorta şirketinde çalışan eşi Ceylan Küçük’ün oğulları İlhan Çınar, Nazilli Belediyesine ait katlı otopark altında gerçekleştirilen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı. Yoğun katılımın olduğu cemiyete Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, Nazilli Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Memleket Partisi Nazilli İle Başkanı Ali Çetinkaya, muhtarlar, MHP eski MYK üyesi Burak Pehlivan, Nazilli Belediyesi’nden mesai arkadaşları, ailesi, dostları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.
Asil ve Ceylan Küçük kapıda davetlileri karşılarken, herkesle yakından ilgilendi. Sünnet boyunca ilçenin usta aşçılarından Mustafa Selek’in elinden çıkan bölgenin yöresel lezzetleri ikram edildi.
Ceylan ve Asil Küçük çifti evlatları İlhan Çınar’ın bu mutlu günlerinde cemiyetine katılarak kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
Benzer Haberler
Başkan Özcan İzmir Büyükşehir Belediyesine Teşekkür Etti...
NAZİLLİ TİCARET ODASI ÜYE BULUŞMA TOPLANTISI YENİPAZAR’DA Yapıldı...
Buharkent 2.Geleneksel Çocuk Eğlencesi...
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel hayatını kaybetti!...
BAŞKAN YALÇIN: ŞİMDİ ZAMAN BİRLİK BERABERLİK ZAMANI!...
Uzun Yaşam Şehri İçin Son Aşamaya Gelindi...
BAŞKANIMIZIN AYAĞINA TAŞ DEĞMESİN” DEYİP HAYIR YAPTILAR...
BAŞKANIMIZIN AYAĞINA TAŞ DEĞMESİN” DEYİP HAYIR YAPTILAR...