Telefon
WhatsApp
Kuyucakta fidanlar toprakla buluştu...
300 X 250 Reklam Alanı

 AYDIN’ın Kuyucak ilçesinde fidanlar toprakla buluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ‘Türkiye Yüzyılı’na Nefes’ projesi kapsamında Aydın’ın Kuyucak İlçesi’nde fidanlar toprakla buluştu.
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, daire amirleri ve öğrencilerin katılımıyla fidan dikme programı gerçekleştirildi.
Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, “Sevgili çocuklar, ağaçlar da sizin gibi geleceğe uzanan bir umuttur. Sizler bunun kıymeti bizlerden daha iyi biliyorsunuz. Ağaçlar insanlara hayat veren bir canlıdır. Allah’ın bize verdiği bir nimettir. Daha fazla ağaç dikelim, geleceğimizi koruyalım. Daha yeşil bir Türkiye, daha yeşil bir Kuyucak için geleceğe nefes olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Yeşil şehirlerde huzurlu ve doğayı seven nesiller yetiştirebilmemiz dileğiyle, Milli Ağaçlandırma Bayramımız kutlu olsun” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300 X 250 Reklam Alanı

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Aydin Nöbetçi Eczaneler

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150