İyi Günde Kötü Günde Beraberiz
Kahvaltıda Buluştuk
Eşin Group Nazilli Belediyespor’umuz 18 Eylül pazar günü Nazilli şehir stadında oynayacağı Amedspor karşılaşması için İsabeyli Tepe kafede sabah kahvaltısında buluştu. Kulüp yönetim kurulu Başkanımız Ünal Önal ve yöneticilerimizin ev sahipliğinde kahvaltıda buluşan takımımız Amedspor karşılaşması öncesinde moral depoladılar.
İyi Günde Kötü Günde Beraberiz
'Tüm Nazilli Sizlerden gelecek güzel haberleri bekliyor' diyerek sözlerine başlayan Kulüp Yönetim Kurulu Başkanımız Ünal Önal: "Bizlere her fırsatta ne kadar onurlu ve karaketerli bir duruş sergilediğinizi gözteriyorsunuz. İnşallah Amedspor karşılaşması ile şansızlığı kırıp diğer maçlarımıza daha güçlü daha inançlı çıkarak daha iyi yerlere geleceğimizi biliyoruz. İyi günde berabersek kötü günde de beraber olacağız. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza, Teknik Direktörümüz Cihan Erdil Hocamıza ve ekibine, Takım kaptanımız Mehmet Ersavaş başta olmak üzere tüm futbolcu kardeşlerime teşekkür eder, Amedspor karşılaşmasında başarılar dilerim" şekilde konuştu.
Hepinizi Çok Karakterli Oyuncularsınız
Birçoğunuzun ilk görüşmesinde beraber olduklarını dile getiren Kulüp Başkan Yardımcımız Erkan Abbasoğlu: "Aramıza bu yıl katılan birçok arkadaşımızın transfer görüşmesinde beraberdik. Hepinizin çok karakterli oyuncularsınız. Neler yapabileceğinizi çok iyi biliyoruz. Hepiniz seçilmiş oyuncularsınız. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Amedspor karşılaşmasında da başarılar diliyorum" dedi.
Arkamızda Durmaya Devam Edin
Sivas Belediyespor karşılaşmasında futbolcularımızın büyük bir mücadele örneği gösterdiğini belirten Teknik Direktörümüz Cihan Erdil: "Futbolcularımız Çarşamba günü deplasmanda oynadığımız Sivas Belediyespor karşılaşmasında bizlere neler yapabileceklerini gösterdiler. Kısa bir süre önce aranıza katılamam rağmen kendilerinde istediklerimizin birçoğunu yerine getirdiler. Şansız bir biçimde sahada eksik kalmamıza rağmen karşılaşmadan kopmadan büyük bir özveriyle mücadele örneği gösterdiler. Bizlerin arkasında durmaya devam edin. Futbolcularımız bunu hakkediyor. İnşallah Amedspor karşılaşması ile başlayıp skor ve puan anlamında daha güzel başarılara imza atacağız. Bu güzel birlik kahvaltısı için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
Bize Güvendiğinizi Hissettiriyorsunuz
Birlik ve beraberlik içinde bu kahvaltı organizasyonu için teşekkür eden takım kaptanımız Mehmet Ersavaş: "Sivas karşılaşmasında tüm arkadaşlarım bir karakter ortaya koydu. Sivas karşılaşması bizde bu ligde varız manasında bir karşılaşmaydı. Belki birşeyler eksik kaldı ama İnşallah Amedspor karşılaşmasından galip gelerek. Bundan sonrası için bizlere inanan güvenen herkesi mutlu edeceğiz" dedi.
Benzer Haberler
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: 2 DİYARBEKİR SPOR A.Ş. : 1
Pota’ da 2. Haftayı Galibiyet ile Tamamladık...
Naz nazda yüzler gülüyor Nazilli belediyespor 2-1461 Trabzon 0
193.3 KİLOMETRELİK BODRUM-SELÇUK ETABINI KAZANAN VICTOR LANGELOTTİ...
58.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA 7. GÜN...
Naz Naz Voleybol da Sezona Galibiyete Başladı...
NAZİLLİ BELEDİYESPOR : 3 KIRŞEHİR FSK 0...
İLK ETAP ZAFERİNİ YİNE BİR FETHİYE-MARMARİS PARKURUNDA...