DALAMA TANDIR FESTİVALİ YAPILACAK
1 / 1
T.C. EFELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Sayı : 2022 – 207 | 03/08/2022
Konu : Basın Bülteni
EFELER’DE MECLİS TOPLANDI
2 ÖNEMLİ KARAR ALINDI
2 ÖNEMLİ KARAR ALINDI
Efeler Belediyesi meclis üyeleri, 2022 yılının Ağustos ayı 2’nci olağan toplantısını gerçekleştirmek üzere Efeler Belediyesi Meclis Salonu'nda bir araya geldi.
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın korona virüs pozitif olması nedeniyle katılamadığı oturumu, Efeler Belediyesi Meclis Başkanvekili Ersun Sinanoğlu yönetti. Gündemdeki 4 maddenin görüşüldüğü toplantıda önemli kararlar alındı.
DALAMA TANDIR FESTİVALİ YAPILACAK
Meclis gündeminin en dikkat çeken maddesi Dalama Tandır Festivali’nin düzenlenmesi oldu. Festival giderlerinin belediye bütçesinden karşılanması hakkındaki Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi. Efeler Belediyesi tarafından coğrafi işaret tescili alınan Dalama Tandırı’nın ülke genelinde tanıtılması için düzenlenecek festival, 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
EFELER KURTULUŞ’UN 100. YILINDA KOCATEPE’DE
Gündemin dikkat çeken bir diğer maddesi ise Büyük Taarruz’un 100’üncü yıl dönümünde Afyonkarahisar’da düzenlenecek Kocatepe Zafer Yürüyüşü oldu. Efeler Belediyesi’nin yürüyüşe katılmak isteyen vatandaşlar için tur düzenlemesi, ulaşım ve yemek masraflarının belediye bütçesinden ödenmesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu üyelerin oy birliği ile meclisten geçti.
Benzer Haberler
Zapıta Müdürünü vuranlardan 3 tutuklandı
Nazilli’de birlikten kuvvet doğdu
EFELER BELEDİYESİ’NDEN DOMATES HASADI
DİDİM BELEDİYESİ "TARLAMIZDAN HALKIMIZA" DEDİ
Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
KUŞADASI’NDA YEŞİL HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Aşure ve Lokma Hayrına Yoğun İlgi
KRAL ŞAKİR’ AYDIN TEKSTİL PARK’TA