BU ŞEHİRDE KADINLAR HEM ÖĞRENİYOR HEM SOSYALLEŞİYOR...
BU ŞEHİRDE KADINLAR HEM ÖĞRENİYOR HEM SOSYALLEŞİYOR
Nazilli Belediyesi tarafından Lütfi Selek Kültür Merkezi’nde yıl boyu devam eden sanat kurslarının kayıtları devam ediyor.
Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen; ahşap ve vitray boyama, kırk yama, Türk Sanat ve Türk Halk Müziği, yağlı boya, giyim, seramik ve hediyelik eşya tasarımı kursları devam ediyor.
NAZİLLİ BELEDİYESİ’NİN SANAT KURSLARINI KAÇIRMAYIN
Kadınların el becerilerinin geliştirilmesi ve ev ekonomisine katkı sunmaları açısından kursların büyük önem taşıdığında dikkat çeken Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Nazilli Belediyemiz tarafından kurslarımız her yıl büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Alanında uzman öğretmenlerimiz tarafından verilen kurslarımız hem kadınlarımızın yeteneklerini geliştirmeleri hem de sosyalleşmeleri açısından çok önemli. Vakitlerini daha da kıymetlendirmeleri, ürettikleri eserleri açtığımız sergilerde vatandaşlarımızla buluşturmaları bir gelenek haline geldi. Ayrıca burada ortaya çıkan eserlerin satışının yapılması ile de aile ekonomilerine katkı sağlamış oluyorlar. Tüm hemşehrilerimizi belediyemizin sanat kurslarına davet ediyorum” dedi.
Benzer Haberler
YENİ COVID-Omicron XBB VARYANTI*...
BAŞKAN ATAY SEL MAĞDURU VATANDAŞLARLA BULUŞTU...
BAŞKAN ATMACA "Hiç kimse kendisini bireysel olarak CHP’den üstün görmesin...
Kuşadası Devlet Hastanesinde yeni projeler başladı...
BAŞKAN ÇÖMDEN ENGELLİ GENÇLER İLE BİR ARAYA GELDİ...
Başkan Özcan başarılı bir Anjiyo Operasyonu geçirdi...
CHP’nin Efeler adayı Salim Tümer Apaydın mı olucak.?
Bozdoğan siyasetinde flaş gelişme!!...