Her yıl olduğu gibi, bu yıl da gençlerin rehberlik alarak üniversite tercihlerine yön vermelerine yardımcı olmak amacıyla hizmet veren ‘Aydın Büyükşehir Belediyesi Tercih Tırı’, Kent Meydanı’nda yerini aldı. Üniversite tercihlerinde destek arayan gençlerin tıra gösterdiği ilgi oldukça yoğun oldu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye geçiş yapacak olan gençleri bu süreçte yalnız bırakmadı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, Atatürk Kent Meydanı’na kurulan ‘Tercih Tırı’ her yıl olduğu gibi, bu yılda gençlerin yanında yer almakta. Büyükşehir Belediyesi’nin sunmuş olduğu rehberlik hizmetleri ile gençler, aldıkları puanlar doğrultusunda en doğru tercih listesini oluşturma imkanı buluyor. Üniversite, bölüm ve şehir seçimlerinde gençler için tercih tırı önemli bir rehberlik kaynağı sağlıyor. 11 Ağustos’a kadar her gün 17.00-22.00 saatleri arasında açık olacak tırda, sunulan danışmanlık hizmeti ise tamamen ücretsizdir.
Gençleri tercih tırına davet eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Gençlerimizin hayatını şekillendirecek üniversite tercih sürecinde yanlarında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hayallerine ulaşmalarına katkı sağlayacak projeler üretmeye ve hayatlarının her aşamasında destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar kapalı.