Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Koçarlı Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, 5 yıllık çalışmalar hakkında bilgi verdi ve planlanan projeler hakkında açıklamalar yaptı. Eski Bakan Eroğlu, Koçarlı’nın gelişiminden ve yatırımlarından memnuniyetini dile getirdi. Beraberindeki AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, İl Başkanı Gökhan Ökten ve diğer heyetle birlikte gerçekleşen ziyarette, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, çalışmaların devam edeceğini ve halka hizmetin ön planda olacağını vurguladı.
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, yarınlara daha yaşanabilir bir Koçarlı bırakabilmek için çalıştıklarını ve marka ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti. Ayrıca, ziyaretlerin kendilerine güç kattığını ve verdikleri sözleri yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Eski Bakan Eroğlu ise Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, ilçenin gelişimi için verdikleri emekleri takdir etti.
Ziyaretin sonunda Başkan Kaplan, eski Bakan Eroğlu’na yöresel ürünlerden oluşan hediye sepeti ve yörük poşusu takdim etti. Eski Bakan Eroğlu da, Aydın’ın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ile birlikte Aydın’da da çağ atlayacaklarını belirtti. Bu görüşme ve istişarelerin ardından ziyaret sona erdi.