USD40,17
%0.22
EURO47,07
%0.09
EURO/USD1,17
%-0.1
BIST10.358,46
%0.26
GR. ALTIN4.335,04
%1.2
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Efeler Belediyesi’nde Pankart Krizi: ‘Herkes Her Şeyi Biliyor’!

Efeler Belediyesi’nde Pankart Krizi: ‘Herkes Her Şeyi Biliyor’!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemlerde imar sorunları ile sıkça gündeme gelen Efeler Belediyesi, şimdi de pankart krizi ile karşı karşıya kaldı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde, bazı inşaat firması yetkilileri ruhsat belgelerini alamadıklarını öne sürerek Efeler Belediyesi önünde toplanmış ve bu durum gerginliğe neden olmuştu. Yaşanılan olayın ardından, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, onay bekleyen imar dosyalarının önemli bir bölümünün önceki yönetim döneminden kaldığını ifade etti. Yetişkin, “Başvuruların yasalara ve ahlaka uygunluğu açısından inceleme yapmak zorundayız. Bizden önceki yönetim döneminden kalan dosyalar, vatandaşların zaman kaybetmesine neden oluyor. Bu durum bizim sorumluluğumuzda değil” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Efeler Belediyesi, bu kez belediye hizmet binası önündeki üst geçide asılan pankart ile yeniden gündeme geldi. Pankartta, Başkan Anıl Yetişkin ve imardan sorumlu başkan yardımcısı İbrahim Metin Başer’in isimleriyle birlikte, konuşma mizansenine yer verildi. Kimliği belirsiz kişiler tarafından asılan pankartta, ‘Başkan yardımcısı Başer: Anıl abi şu müteahhitten araba isteyelim nasıl olsa Özlem abla ile Ertuğrul abim bizi korur’ ve ‘Yetişkin: Belediyeye iste rüşvet olmasın’ ifadeleri dikkat çekti. Ayrıca, pankartın alt kısmında yer alan ‘herkes her şeyi biliyor, devamı gelecek…’ yazısı da gözlerden kaçmadı.

Efeler Belediyesi’nin bu pankartla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Efeler Belediyesi’nde Pankart Krizi: ‘Herkes Her Şeyi Biliyor’!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir