USD38,84
%0
EURO44,05
%0.41
EURO/USD1,13
%0.42
BIST9.514,01
%0
GR. ALTIN4.130,14
%0.51
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Didimli Sporcular Avrupa’da Tarih Yazdı: Belediye Başkanı’ndan Gurur Dolu Karşılama!

Didimli Sporcular Avrupa’da Tarih Yazdı: Belediye Başkanı’ndan Gurur Dolu Karşılama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lüksemburg’da gerçekleşen 2025 Akrobatik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Didim Akrobasi ve Cimnastik Spor Kulübü sporcuları, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete, Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi ilk defa temsil eden milli sporcular Deniz Özcan, Ada Eylül Bülbül ve Azra Canbolat ile antrenörleri Iryna Günal katıldı. Bunun yanı sıra, Türkiye Şampiyonası’nda 9-11 yaş kategorisinde ikinci olarak madalya kazanan Nil Ağrı ve Aras Çandır da ziyarette yer almayı ihmal etmediler.

Avrupa Şampiyonası’nda gösterdikleri başarılarla ülkemizi gururlandıran sporcuları tek tek tebrik eden Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Bugün bizleri onurlandıran Didimli milli sporcularımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Deniz Özcan, Ada Eylül Bülbül ve Azra Canbolat, antrenörleri Iryna Günal ile birlikte Akrobatik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi ilk kez temsil ederek tarih yazdılar. Ayrıca Türkiye Şampiyonası’nda 9-11 yaş kategorisinde ikinci sırayı elde eden Nil Ağrı ve Aras Çandır da bizim gururumuz oldu. Sporcularımızı ve bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Gençay, milli sporculara Didim Belediyesi tarafından hazırlanmış hediyeleri takdim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Didimli Sporcular Avrupa’da Tarih Yazdı: Belediye Başkanı’ndan Gurur Dolu Karşılama!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir