USD36,10
%0.17
EURO37,55
%0.44
EURO/USD1,04
%0.27
BIST9.779,57
%-1.04
GR. ALTIN3.359,92
%0.06
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. CHP’li Saatçi “En düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olmalı”

CHP’li Saatçi “En düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olmalı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi açıklanan emekli zammını eleştirdi.

Saatçi sosyal medyadan yaptığı açıklamada ‘CHP olarak en düşük emekli maaşının en az asgari ücret kadar olmasıdır dedik ve hala diyoruz. Akp iktidarı ise bugün en düşük emekli maaşını 10 .000 TL olacağını duyurdu. İktidar sahipleri istiyor ki; emekli kula kulluk etsin. İnsanda ne yaşama sevinci bırakıyorlar ne de huzur. Can çekişen emekliye asla tekme atmaktan vazgeçmiyorlar.

Kendi milletini sefalete, yoksulluğa ve çaresizliğe teslim edenler yani bu ülkeyi yönetenler emin olun ki; vatandaşın derdi ile tek kelime etmeyecekler, edemeyecekler. Milletin alın terini enflasyon ile ezenler, yerel seçimler de kendilerinde olmayan kentleri talan ve rant ile süsleme derdine düşecekler.

Emin olun ki yedirmeyeceğiz, bu halkın hakkını yedirmeyeceğiz. Kentimizi; rant, talan ve yalan ile beslenen bu zihniyete teslim etmeyeceğiz. Emeklimizin, emekçimizin ve kentlerimizin hakkını sonuna kadar savunacağız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Saatçi “En düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olmalı”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir