CHP Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı’nın, parti içindeki çekişmeler ve siyasi hırslar nedeniyle belediye başkanları ile parti yöneticilerinin bilerek ya da bilmeyerek harcandığını dile getirmesinin ardından, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya bir paylaşımda bulundu. Yıldırımkaya, Bayırlı’ya teşekkür ederek, “Duygularıma tercüman olmuştur” şeklinde ifade etti.
Demokrat Parti’nin 2000’li yıllara kadar güçlü kalesi olarak bilinen Aydın, 2009 seçimlerinde Özlem Çerçioğlu’nun belediye başkanı seçilmesiyle birlikte CHP’nin en etkili illerinden biri haline gelmişti. Ancak zamanla CHP teşkilatı, iç çekişmeler nedeniyle güç kaybetmeye başladı. CHP Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı, parti içerisindeki bu sorunları gündeme getirerek, belediye başkanları ve yöneticilerin gereksiz yere harcanmaya çalışıldığını söyledi.
Son günlerde hakkında yapılan çeşitli iddialar sonrası Bayırlı’nın açıklamaları Aydın siyasetinde önemli bir etki yarattı. Bu gelişmelere yanıt olarak Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Bayırlı’ya teşekkür ederek, onun açıklamalarının belediye başkanları açısından anlamlı olduğuna vurgu yaptı. Yıldırımkaya, “Efeler ilçe başkanımız Sayın Süha Bayırlı, duygularıma tercüman olmuştur. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar kapalı.