Aydın’ın Söke ilçesinde gerçekleştirilen bir hırsızlık olayında, 800 bin TL değerindeki bir traktör jandarma tarafından Didim’de ele geçirildi.
Olay, 25 Kasım Pazartesi sabah saat 06.25’te Söke Sanayi Sitesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, bir zirai işletmeye ait olan ve yaklaşık 800 bin TL değeri bulunan traktör, ismi belli olmayan bir kişi tarafından dükkânın önünden çalındı. Bu durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildiren işletme sahipleri, güvenlik güçlerinin devreye girmesine neden oldu.
Didim İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT), Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte koordineli bir çalışma başlattı. Yapılan titiz araştırmalar neticesinde, çalınan traktör 26 Kasım Salı günü Didim ilçesindeki Yalıköy Mahallesi’nde terk edilmiş halde bulundu. Ele geçirilen çalıntı traktör, gerekli işlemler tamamlandıktan sonra ruhsat sahibine teslim edildi.