Burası Kuşadası otobüs garajının tam karşısı,Üst geçitlerin altı. Burada hergün sıfırın altında o soğuklarda yatan bir genç var. Her sabah, Ali Bakalı isimli bir vatandaş tarafından sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla yetkililere sesinin duyurmak istiyor.
Kuşadası’nda oturan Ali Bakalı isimli vatandaşın paylaşmış olduğu metni aynen yayınlıyoruz ve buradan yetkilileri sesleniyoruz bu çocuğa acil yardım edilsin..
“06,15 de işimin gereği oradan geçişlerimde ve akşamları dönüşlerimde ya ayakta yata yatarken görüyorum. Günün birinde o soğukta yine ordaydı yatıyordu hava soğuktu! Saat 21:00 civarları idi. Dikildim başına, baktım titriyordu. Empati yaptım, Eve geldim kullanmadığım battaniyelerim vardı.İki battaniye alıp doğruca yanına gittim. Uyuyordu, Usulcana battaniyeleri üstüne örterken uyandı. Hafifçe üzerindeki korunağı kaldırıp baktı. Sordum oğlum üşümüyormusun bu soğukta dedim. Üşümüyorum dedi. Nerelisin dedim, Kuşadalı olduğunu söledi.Adını sordum, Mehmet dedi. Yaşını sordum 23 dedi. Üşümüyorum diyor ama titriyor. Üzerine battaniyeleri örtüp oradan ayrıldım” diyen Ali bakalı başta Kuşadası kaymakamı ve belediye başkanını bu gence yardım etmesi için çağrıda bulundu.