USD36,23
%0.02
EURO38,01
%0
EURO/USD1,05
%-0.1
BIST9.870,34
%-0.07
GR. ALTIN3.382,41
%0.64
  1. Haberler
  2. Bozdoğan
  3. Bozdoğan’da 15 Temmuz programı düzenlendi

Bozdoğan’da 15 Temmuz programı düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozdoğan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ’15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında hain darbe girişiminin 8’inci yıldönümünde şehit düşen kahramanlar anılarak demokrasi ve milli birliğe vurgu yapıldı.

Bozdoğan Kaymakamlığı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin engellenmesinin 8’inci yılında şehitleri anma programı gerçekleştirdi.

Bozdoğan Hükümet Konağı bahçesinde yapılan programa Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe, Belediye Başkan Vekili Savaş Mammacı, protokol üyeleri, kurum amirleri siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, Şehit yakınları, Gaziler, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Programda ilk olarak Bozdoğan Kaymakamlığı ve Bozdoğan Belediye Başkanlığı tarafından çelenk koyuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Hükümet Konağı bahçesindeki 15 Temmuz temalı sergi ziyareti gerçekleştirildi.

Şehitler için dua edildi

İlçe protokolü ile birlikte şehit kabirlerinin ziyaret edildiği programda şehitlerin kabirlerine çiçek bırakılarak dualar edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bozdoğan’da 15 Temmuz programı düzenlendi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir