USD38,86
%0.14
EURO43,79
%0.2
EURO/USD1,13
%0.15
BIST9.668,36
%0
GR. ALTIN4.015,60
%-0.35
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Başkan Arıkan, Yoğun Yağışlar Sonrası Ekiplerle Sahada: Su Baskınlarına Anında Müdahale!

Başkan Arıkan, Yoğun Yağışlar Sonrası Ekiplerle Sahada: Su Baskınlarına Anında Müdahale!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söke’nin Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, ilçede etkili olan yoğun yağışların ardından Büyükşehir Belediyesi ASKİ ile Söke Belediyesi ekiplerinin saha çalışmalarını yerinde gözlemledi. Çizmelerini giyerek alanda inceleme yapan Başkan Arıkan, su baskınlarına ve taşkınlara karşı alınan önlemler hakkında bilgi aldı.

Başkan Arıkan, yaşanan olumsuz durumlar karşısında ekiplerin fedakarca çalıştığını ifade etti. Söke Belediyesi ve ASKİ ekiplerinin sürekli olarak hazırlıklı olduğunu belirten Arıkan, “Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için sahada 7/24 görevdeyiz. Olası taşkın ve su baskınlarına karşı ekiplerimiz derhal müdahalede bulunmaktadır.” şeklinde konuştu.

Etkilenen süreçte katkıda bulunan tüm personele teşekkür eden Başkan Arıkan, yoğun yağışlar nedeniyle oluşan su birikintilerinin temizlenmesi ve altyapı kontrollerinin yapılması için ekiplerin koordineli bir şekilde çalışmalara devam ettiğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başkan Arıkan, Yoğun Yağışlar Sonrası Ekiplerle Sahada: Su Baskınlarına Anında Müdahale!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir