1. Haberler
  2. Gündem
  3. Aydın’ın Gururu: Nejla İnceoğlu, Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda İkincilikle Döndü!

Aydın’ın Gururu: Nejla İnceoğlu, Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda İkincilikle Döndü!

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydınlı taekwondo sporcusu Nejla İnceoğlu, 5 bin 500 sporcunun mücadele ettiği Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda sergilediği etkileyici performansla Türkiye ikincisi unvanını kazandı.

33 kilogram kategorisinde yarışan Nejla İnceoğlu, şampiyona boyunca toplam 9 müsabakaya katılarak 400 rakibini geride bırakma başarısını gösterdi. Finalde zorlu bir mücadele sergileyen genç sporcu, kürsüye çıkarak Aydın’ın gurur kaynağı oldu. Şampiyona sonrasında Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe’yi ziyaret eden İnceoğlu, elde ettiği başarıyı İl Müdürü ile paylaştı ve daha büyük başarılar için çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe, başarılı sporcuyu tebrik ederek, gelecekteki başarılarının da artarak devam etmesini diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Yorumlar kapalı.