USD40,17
%0.22
EURO47,07
%0.09
EURO/USD1,17
%-0.1
BIST10.358,46
%0.26
GR. ALTIN4.335,04
%1.2
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Aydın’ın Buharkent İlçesinde Yapılan Çalışmalar Vatandaşları Memnun Etti, Özlem Çerçioğlu’na Teşekkür Yağdı!

Aydın’ın Buharkent İlçesinde Yapılan Çalışmalar Vatandaşları Memnun Etti, Özlem Çerçioğlu’na Teşekkür Yağdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Buharkent ilçesindeki vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği alt ve üst yapı çalışmaları ile sıcak asfalt çalışmalarını olumlu bulduklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi, “daha yaşanabilir bir şehir” sloganıyla yürüttüğü yatırımlar kapsamında Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Buharkent’te altyapı çalışmalarını tamamlanarak üstyapı çalışmalarına başlandı. İlçenin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarıyla ilgili vatandaşlar, Bu çalışmalar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Çerçioğlu’nun sosyal belediyecilik anlayışıyla, Buharkent’e yaptığı hizmetlerin altını çizen Nail Bayar, özellikle “Sarı Civcivler” projesi ile yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik verdiği destekten memnuniyetini dile getirdi. Ayrıca evde sıcak yemek hizmeti gibi uygulamaların da vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını belirten Bayar, hizmetleriyle vatandaşın takdirini kazanan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Bayar, ilçe merkezinde yapılan altyapı çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu da vurgulayarak, özellikle eski boruların değiştirilmesinin sağlık açısından büyük fayda sağladığını ifade etti.

Buharkent’te 1986 yılından beri esnaflık yapan Nazmi Çatalkaya da, yapılan altyapı çalışmalarının ve sıcak asfalt uygulamalarının başarılı olduğunu belirtti. Yapılan sıcak asfalt çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak hizmete açıldığını ifade eden Çatalkaya, eski boru sistemlerinin yenilenmesiyle oluşan olumlu değişikliklerin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının özverili çalışmalarından da övgüyle bahseden Çatalkaya, Belediye Başkanı Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Sonuç olarak, Buharkent ilçesinde yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları ile sıcak asfalt uygulamaları vatandaşlar tarafından olumlu bir şekilde karşılanmış ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini iletmekten memnuniyet duymuşlardır. Belediyenin, ilçeye yaptığı yatırımların kalıcı ve olumlu etkilerinin hissedildiği belirtilirken, hizmetlerin devam edeceği ve vatandaşların yaşam standartlarının yükseltilmesi için çalışmaların sürdürüleceği vurgulanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aydın’ın Buharkent İlçesinde Yapılan Çalışmalar Vatandaşları Memnun Etti, Özlem Çerçioğlu’na Teşekkür Yağdı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir