Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Efeler, Söke, Kuşadası ve Didim ilçelerinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Ekipler, kent genelinde aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Operasyon sonucunda M.S. ve İ.Y.’nin üzerinde uyuşturucu madde bulundu ve gözaltına alındı. E.G., E.E., E.Y., B.F. ve Ö.H. ise uyuşturucu suçlarından arama kaydı bulunduğu için gözaltına alındı. A.G., L.E. ve İ.E. hakkında ise uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıldı.
Bu operasyonlar, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında gerçekleştirildi. Emniyet ekipleri, kent genelinde etkili bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. M.S. ve İ.Y.’nin gözaltına alınmasının ardından, diğer şüphelilerin de aynı kapsamda operasyonlar devam ederken yakalandığı bildirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler arasında uyuşturucu suçlarından arama kaydı bulunanların olduğu ve bu kişilere yönelik operasyonların titizlikle sürdürüldüğü belirtildi. A.G., L.E. ve İ.E. hakkında ise uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıldığı açıklandı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, bu tür operasyonların halkın güvenliği ve toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, uyuşturucuyla mücadele konusunda kararlı bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Bu operasyonlarla ilgili detaylı bilgi ise ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşılacak.
Aydın’da Uyuşturucu Operasyonu: 10 Şüpheli Kıskıvrak Yakalandı!
