Aydın Valiliği ve İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Bey Cami’nde, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde şehit olan kahramanlar için Mevlid-i Şerif okundu. Her yıl anma etkinlikleri kapsamında gerçekleşen program, bu yıl da büyük ilgi gördü. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, İl Vaizi Abdussamed Aydın şehitler için dualar okudu. Dualar büyük bir huşu içinde dinlenirken, protokol üyeleri ve vatandaşlar da programa yoğun ilgi gösterdi. Programın sonunda vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.
15 Temmuz şehitlerine olan minnet ve vefa duygularının vurgulandığı program, her yıl olduğu gibi bu yıl da 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlikler arasında yer aldı. Etkinlikler, vatandaşların birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirdi. Ayrıca, şehitlerin aziz hatırasını yaşatmak amacıyla düzenlenen program, şehitlerin ruhlarına ithafen okunan dualarla sona erdi.
Aydın Valiliği ve İl Müftülüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına, şehitlerin aileleri ve vatandaşlar da yoğun katılım sağladı. Programda yapılan dualar ve okunan Kuran-ı Kerim ayetleri, camide bulunan herkesi duygulandırdı. Vatandaşlar, şehitler için yapılan dualarla birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.
15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde şehit olan kahramanlar için düzenlenen program, şehitlerin aziz hatırasını yaşatmak ve vefa duygularını göstermek amacıyla gerçekleştirildi. Her yıl düzenlenen anma etkinlikleri, vatandaşların birlik ve beraberlik ruhunu canlı tutmaya devam ediyor. Program sonunda vatandaşlara yapılan lokma ikramıyla birlikte, insanlar arasındaki dayanışma ve yardımlaşma duyguları da pekiştirildi.