Aydın’da emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği bir haftalık operasyonlar sonucunda, çeşitli suçlama ve takibatlarla aranan toplam 126 kişinin yakalandığı bildirildi.
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla sürdürülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 28 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında yapılan denetimlerde, 12 bin 775 şahıs sorgulandı ve bu sorgulamaların neticesinde çeşitli suçlardan aranan 126 kişi polis tarafından yakalandı. Bu kişilerden 47’sinin tutuklandığı belirtildi.
Emniyet ekipleri, arama faaliyetleri sırasında 6 adet tabanca, 4 adet kurusıkı tabanca, 4 adet pompalı tüfek, 304 fişek, 109 gram uyuşturucu madde ve 120 uyuşturucu hap ele geçirdi. Ayrıca, failinin tespit edilemediği 19 hırsızlık olayı da aydınlatıldı.
Düzenlenen denetimler çerçevesinde, 21 bin 708 araç ve motosiklet sorgulanarak, trafik kurallarını ihlal eden 148 aracın trafikten men edildiği, 4 bin 780 sürücüye ise çeşitli cezai işlemler uygulandığı kaydedildi.