Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler ilçesinden sonra Nazilli’de de sulu yemek hizmetini başlattı. Bu uygulama sayesinde yaşlı, engelli ve bekar vatandaşları sevindirerek, lüks restoranlardaki kaliteli yemekleri uygun fiyatlarla sunmayı başardı. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli’deki Park Kafe aracılığıyla hijyenik ve kaliteli hizmetleri, uygun fiyatlarla sunuyor. Özellikle dar gelirli vatandaşların tercih ettiği bu mekan, yoğun ilgi görüyor ve birçok yaşlı, engelli ve bekar vatandaşın yanı sıra dar gelirlileri de ağırlıyor.
Park Kafe’nin en memnun müşterilerinden biri olan İbrahim Duman, burada bulunan lezzetli ve uygun fiyatlı yemeklerden dolayı çok mutlu olduğunu belirtirken, buranın kendisi için önemli bir hizmet olduğunu vurguladı. Engelli olduğunu ve dar gelirli olduğunu söyleyen Duman, burada karnını doyurmanın rahatlığını yaşadığını dile getirdi ve Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
79 yaşındaki Emekli Mehmet Emre ise Park Kafe’de evinde gibi hissettiğini ve personelden çok memnun olduğunu belirtti. Kendisi için buranın büyük önem taşıdığını belirten Emre, yemeklerin lezzetli ve fiyatların çok uygun olduğunu söyledi. Özlem Çerçioğlu’nu memnuniyetle anlatan Emre, onun hizmetlerinden çok memnun olduğunu dile getirdi.
Diğer bir müşteri olan Emekli Hakkı Onur da Park Kafe’de ev yemekleri yeme fırsatı bulduğunu ve bu hizmetten çok memnun kaldığını ifade etti. Buradaki hizmetin lüks restoranlardan hiçbir farkı olmadığını belirten Onur, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden dolayı teşekkürlerini iletti ve Özlem Çerçioğlu’na başarılar diledi.