Yazıkent’teki camilerin temizliği Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden
Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini daha temiz ve hijyenik ortamlarda yapabilmesi için camilerde temizlik çalışmaları yürütüyor.
Bu kapsamda, Bozdoğan ilçesi Yazıkent Mahallesindeki Cami’lerin temizlik işlemleri AYBA ekipleri tarafından gerçekleştirildi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın’ın tüm ilçelerindeki camilerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bozdoğan’ın Yazıkent Mahalle’sindeki camilerin temizliği AYBA ekipleri tarafından tamamlandı.
Mahalle halkının temizlikten memnuniyet duyduğunu belirten Yazıkent Muhtarı Ümit Çoban “Camilerimizin temizliğini yapmış bulunmaktayız.Desteklerinden dolayı Aydın büyükşehir belediye başkanım sayın Özlem Çerçioğlu ve ekibine mahallem adına sonsuz teşekkürler ederim” ifadelerini kullandı.



