USD38,29
%0.06
EURO43,65
%-0.12
EURO/USD1,14
%-0.26
BIST9.312,13
%-0.1
GR. ALTIN4.110,13
%-1.22
  1. Haberler
  2. Genel
  3. ALAMUT HALKI TEK YÜREK

ALAMUT HALKI TEK YÜREK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Bozdoğan ilçesi Alamut Mahallesi’ne kurulmak istenen jeotermal enerji santraline ilişkin ÇED bilgilendirme toplantısı yapılmadı.

Bozdoğan ilçesi sınırlarında bulunan Alamut Mahallesi Boykesiği ve Bozburun mevkiinde jeotermal enerji santrali kurulmak isteniyor.

Zorlu Jeotermal Enerji Elektrik Üretimi A.Ş. tarafından yapılması planlanan Nazilli Diracık (50 MWm/50 MWe) JES projesi ile ilgili olarak Aydın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ekiplerince vatandaşı bilgilendirmek amaçlı yapılacak toplantı halkın tepkisi nedeniyle yapılamadı.

ALAMUT HALKI TEK YÜREK OLDU

Alamut Mahallesi’nde Bölgede yaşayan vatandaşlara çevre mahallelerde yaşayan vatandaşlar da destek vererek, jeotermal enerji santralinin kurulmasına karşı çıktıklarını belirttiler. Alamut Mahallesi sakinleri, tarımsal alanlarının zarar görmesini istemediği için projeye karşı birçok kez eylem yaptıklarını ve eylemlerinin devam edeceğini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ALAMUT HALKI TEK YÜREK
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir