Aydın’ın Karacasu ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Yenice Tarım, Kültür, Sanat ve Zeytin Festivali için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, festivale katılım çağrısında bulundu ve herkesin davetli olduğunu belirtti.
Karacasu Belediyesi organizasyonunda gerçekleştirilecek olan festival, Yenice Mahallesi’nde 4 – 5 Ekim 2025 tarihlerinde ziyarete açılacak. Festivalin ilk günü olan 5 Ekim Pazar akşamı, ünlü sanatçılar Ümmü Erbil ve Belgin Gölcük sahne performanslarıyla katılımcılara keyifli anlar yaşatacak. Tüm hazırlıkların tamamlandığı festival için geri sayım başlamış durumda.
Karacasu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “2. Yenice Tarım, Kültür, Sanat ve Zeytin Festivali yaklaşıyor. 4 – 5 Ekim 2025 tarihlerinde Yenice Mahallesi’nde düzenlenecek etkinlikte Ümmü Erbil ve Belgin Gölcük sahne alacak. Tüm halkımız davetlidir” ifadeleri yer aldı.